GEWASSEN
GEDROOGD
GEVOUWEN
 
   

Reparatie

Binnen de horeca is het belangrijk dat alles er verzorgd uitziet om zo de klanten een prettig gevoel te geven. Natuurlijk willen wij ook dat u uzelf ook prettig kunt voelen, daarom regelen wij niet alleen de reiniging van uw bedrijfskleding en linnengoed, maar ook de reparatie wanneer dit nodig is. Wij verzorgen alles in één!

Onze service

Bij Clean&White geloven wij in kwaliteit en klantvriendelijkheid en dit laten wij graag op alle momenten zien. Daarom zorgen wij ervoor dat uw linnengoed of bedrijfskleding niet alleen grondig wordt gereinigd, maar indien nodig ook wordt gerepareerd. Aangezien wij zelf bedrijfskleding verkopen beschikken wij over de geschikte machines en materialen om uw textiel en kleding te kunnen herstellen. Ons streven is om uw spullen zo snel mogelijk te repareren zodat alles op hetzelfde moment weer bij u afgeleverd kan worden.

Contact

Als blijkt dat uw linnen niet meer te repareren zijn zullen wij daar een gepaste oplossing voor verzinnen. Wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.