GEWASSEN
GEDROOGD
GEVOUWEN
 
   

Wasserij voor bedrijfskleding

Al uw bedrijfskleding is bij ons in goede handen. Wij wassen en drogen op lage temperaturen, zodat de krimp en verkleuring van uw kleding minimaal is. Tevens zorgt de lagere temperatuur voor een langere levensduur van uw kleding.

Wij reiniging ieder kledingstuk volgens wasvoorschrift. Nu kan het zijn dat uw kleding extra beschermt moet worden tegen vuil en/of water, ook hiervoor beschikken wij over de juiste middelen.

Wij hebben diverse wasmachines met verschillende capaciteit. Dit zorgt ervoor dat iedere klant apart gewassen kan worden, waardoor de kans op vermissingen minimaal zijn. Wij handelen iedere klant direct af, dit betekent dat uw kleding wordt gewassen, gedroogd, gevouwen en indien gewenst gerepareerd wordt. Wij komen altijd op dezelfde dag en volgens afspraak uw wasgoed halen en brengen. Door onze flexibiliteit is het zelfs mogelijk bij drukte uw wasgoed binnen 24 uur weer schoon terug geleverd te krijgen.

Mocht het bij uw bedrijf zo zijn dat de kleding in de desgewenste kasten geborgen wordt, kunnen wij ook deze service aan u verlenen.


"Mocht het bij uw bedrijf zo zijn dat de kleding in
de desgewenste kasten geborgen wordt,
kunnen wij ook deze service aan u verlenen."