GEWASSEN
GEDROOGD
GEVOUWEN
 
   

Stomerij Rotterdam

Bij Clean & White staan wij voor de beste service en kwaliteit. Inmiddels hebben wij al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van stomen en andere manieren van reinigen. Deze ervaring maakt dat wij precies weten wat onze klanten van ons verwachten en hoe wij aan hun verwachtingen kunnen voldoen. Persoonlijk contact, flexibiliteit en zorg voor het product zijn dan ook erg belangrijk voor ons. Bij onze stomerij in Rotterdam kunt u dan ook een geweldig, schoon en fris resultaat verwachten.

Voor wie?

Clean & White biedt haar diensten aan in de wijde omgeving van Rotterdam. In de loop van de tijd hebben wij onze service aan talloze bedrijven, organisaties, zorginstellingen en particulieren mogen verlenen. Wij regelen het stomen van bedrijfskleding, tafellinnen, handdoeken, allerlei soorten kleding, gordijnen, interieurstoffen en nog veel meer. Vrijwel alles is bij ons mogelijk!

Als bedrijf zijn wij natuurlijk bijzonder trots op onze referenties, tot onze klanten behoren verschillende bedrijven en instellingen zoals:

  • De Euromast, Rotterdam
  • De Doelen, Rotterdam
  • Restaurant Engels, Rotterdam
  • Havenziekenhuis, Rotterdam

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want onze stomerij levert aan nog veel meer organisatie al jarenlang kwaliteit.

Flexibiliteit

Eén van de belangrijkste kenmerken van Clean & White is de flexibiliteit. Wij kunnen uw wasgoed ophalen en weer terugbrengen wanneer het u schikt. Door deze flexibiliteit is het bij drukte mogelijk om uw wasgoed binnen 24 uur weer schoon bij u af te leveren. Daarbij kunnen wij de service compleet maken door het wasgoed in desgewenste kasten op te bergen.

Kwaliteit

Ook kwaliteit vinden wij als stomerij heel erg belangrijk. Al het textiel wordt dan ook met evenveel zorg gereinigd. Hiervoor gebruiken wij moderne machines en professionele reinigingsmiddelen. Op deze manier worden vlekken helemaal verwijderd, maar blijft de stof van het product in een goede staat verkeren.

Wilt u uw textiel door onze stomerij in Rotterdam laten stomen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!Wasserij Rotterdam   Stomerij Rotterdam Wasserette Rotterdam