GEWASSEN
GEDROOGD
GEVOUWEN
 
   

Stomerij Vlaardingen

Bij Clean & White, onze stomerij in Vlaardingen, staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de wereld van de wasserij. Daardoor weten wij dat klanten de zorg voor hun product, flexibiliteit en persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Bij onze stomerij in Vlaardingen kunt u een geweldig, schoon, fris resultaat verwachten!

Voor wie?

In onze stomerij Clean & White in Vlaardingen, kunnen bedrijven (en industrie), horeca, zorginstellingen en particulieren terecht. We stomen zoal bedrijfskleding, tafellinnen, handdoeken, allerlei soorten kleding, gordijnen, interieurstoffen etc. Bijna alles is mogelijk. Neem even contact op als u een speciale vraag heeft.
Wij zijn trots op onze referenties. We verzorgen het wasgoed onder andere voor:

  • De Euromast in Rotterdam
  • De Doelen in Rotterdam
  • Restaurant Engels in Rotterdam
  • Restaurant perceel in Capelle a/d IJssel
  • Motel/Restaurant Elzenhagen in Poeldijk

Ook aan Albeda College, het Havenziekenhuis in Rotterdam en de Veldhuiskliniek in Capelle a/d IJssel levert onze stomerij in Vlaardingen al jarenlang kwaliteit.

Flexibiliteit

Onze stomerij in Vlaardingen staat voor flexibiliteit. Wij kunnen uw wasgoed ophalen en terugbrengen wanneer u dat wil. Door onze flexibiliteit is het zelfs mogelijk bij drukte uw wasgoed binnen 24 uur weer schoon terug geleverd te krijgen.
Mocht het bij uw bedrijf zo zijn dat de kleding in de desgewenste kasten geborgen wordt, dan kunnen wij ook deze service aan u verlenen.

Kwaliteit

De meest hardnekkige vlekken, zoals vetvlekken en olievlekken zijn alleen te verwijderen door middel van stomen. Stomen betekent eigenlijk chemische reiniging. Bij stomerij Clean & White in Vlaardingen worden vlekken en vuil grondig aangepakt door een speciale manier van reinigen. Deze manier zorgt ervoor dat de vlekken helemaal verwijderd worden. De reinigingsmethode tast de stof niet aan, ook de kleuren blijven prachtig. Wij beschikken over moderne reinigingsmachines, die zorgen voor een geweldig resultaat.

Wilt u uw textiel bij ons laten stomen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! Stomerij Vlaardingen   Stomerij Rotterdam textiel laten stomen