GEWASSEN
GEDROOGD
GEVOUWEN
 
   

Textielreiniging Vlaardingen

Clean & White Textielreiniging in Vlaardingen heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van nat wassen en chemisch reinigen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Bij ons ziet uw textiel er weer uit als nieuw!

Textielreiniging Vlaardingen

Wij wassen en drogen op lage temperaturen, zodat de krimp en verkleuring van uw kleding minimaal is. Tevens zorgt de lagere temperatuur voor een langere levensduur van uw kleding. Wij reiniging ieder kledingstuk volgens wasvoorschrift. Nu kan het zijn dat uw kleding extra beschermt moet worden tegen vuil en/of water, ook hiervoor beschikken wij over de juiste middelen.

Doelgroepen

In onze wasserij en stomerij Clean & White in Vlaardingen, verzorgen wij de textielreiniging voor bedrijven (en industrie), horeca, zorginstellingen en de particulier. Wij reinigen: bedrijfskleding, tafellinnen, handdoeken, allerlei soorten kleding, gordijnen, interieurstoffen etc. Bijna alles is mogelijk. Neem even contact op als u een speciale vraag heeft.

Flexibiliteit

Onze textielreiniging in Vlaardingen staat voor flexibiliteit. Wij kunnen uw wasgoed ophalen en terugbrengen volgens uw wensen. Door onze flexibiliteit is het zelfs mogelijk bij drukte uw wasgoed binnen 24 uur weer schoon terug geleverd te krijgen. Mocht het bij uw bedrijf zo zijn dat de kleding in de desgewenste kasten geborgen wordt, kunnen wij deze service ook aan u verlenen.

Stomen

Ook voor de meest hardnekkige vlekken kunt u bij ons terecht. Deze vlekken verwijderen wij grondig door middel van stomen. Stomen betekent chemische reiniging. De reinigingsmethode tast de stof niet aan en de kleuren blijven prachtig. Clean & White textielreiniging in Vlaardingen zorgt voor een geweldig resultaat.

Diensten van Clean & White

Wij zijn actief op het gebied van wassen, stomen en de verkoop van tafellinnen. Ook voor de verhuur van schoonloopmatten (met of zonder logo), handdoekautomaten en of rollen, kunt u bij ons terecht.

Referenties

Wij zijn trots op onze referenties. Bij Clean & White in Vlaardingen, verzorgen onder andere de textielreiniging voor: de Euromast in Rotterdam, De Doelen in Rotterdam, Restaurant Engels in Rotterdam Restaurant perceel in Capelle a/d IJssel en Motel/Restaurant Elzenhagen in Poeldijk. Ook aan Albeda College, het Havenziekenhuis in Rotterdam, de Veldhuiskliniek in Capelle a/d IJssel levert Clean & White al jarenlang kwaliteit.

Wilt u uw textiel bij ons laten stomen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! Textielreiniging Vlaardingen   Textielreiniging rotterdam textiel laten reinigen