GEWASSEN
GEDROOGD
GEVOUWEN
 
   

Wasserij Rotterdam

Bent u op zoek naar een wasserij in de omgeving van Rotterdam? Clean & White is gevestigd in Vlaardingen, maar biedt haar services ook aan in Rotterdam, Schiedam en Maassluis.

Bij Clean & White hechten wij veel waarde aan service en kwaliteit. Door onze ruime ervaring van meer dan 30 jaar, weten wij dat klanten flexibiliteit, persoonlijk contact en zorg voor hun product erg belangrijk vinden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij daar als geen ander aandacht aan besteden.

Voor wie?

In onze wasserij verzorgen wij de textielreiniging voor bedrijven, horeca, zorginstellingen en particulieren. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van (bedrijfs)kleding, tafellinnen, handdoeken, gordijnen, interieurstoffen etc. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Wanneer u een speciale wens of vraag heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze werkwijze

Het wassen en drogen gebeurt op lage temperaturen, om zo krimp en verkleuring van het materiaal te voorkomen. Op deze manier blijft uw wasgoed langer mooi en wordt de levensduur verlengd. Wij reinigen alle producten volgens het wasvoorschrift. Nu kan het zijn dat uw wasgoed extra beschermt moet worden tegen vuil en/of water, ook hiervoor beschikken wij over de juiste middelen.

Flexibiliteit

Bij Clean & White willen wij graag onze klanten tegemoet komen met onze flexibele werkwijze. Wij kunnen uw wasgoed ophalen en terugbrengen wanneer u dat wil. Bij drukte is het zelfs mogelijk om uw wasgoed binnen 24 uur weer schoon bij u af te leveren.

Stomen

Sommige bijzonder hardnekkige vlekken, zoals vetvlekken en olievlekken zijn alleen te verwijderen door middel van stomen. Stomen betekent eigenlijk chemische reiniging. Bij Clean & White worden vlekken en vuil grondig aangepakt door een speciale manier van reinigen. Deze manier zorgt ervoor dat de vlekken helemaal verwijderd worden. De reinigingsmethode tast de stof niet aan en ook de kleuren blijven prachtig.

Wilt u uw wasgoed bij ons laten reinigen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! Wasserij Rotterdam   Stomerij Rotterdam Wasserette Rotterdam